A szerelem hullámhosszán

Valami kevésbé szokványosra, de mégis romantikus pillanatokra vágytok?

Szívesen romantikáznál a kedveseddel, de mégsem akartok nagyon messzire menni a fővárostól?

Akkor titeket vár ez a Budapest környékén megbújó titkos, zegzugos lagúna.

A természetkedvelőket egy ilyen program garantáltan leveszi majd a lábáról, hiszen a kenuban ülve a csend, az ébredező természet, egyik pillanatról a másikra el tudják feledtetni a mindennapi hajtást. És az együtt töltött időnél aligha adhatsz szebb ajándékot a szerelmesek ünnepén. Valentin-körrel azok is bátran megpróbálkozhatnak, akiknek nincs gyakorlatuk az evezésben. Valentin napi útvonalon tesztelhetitek, hogy milyen jól működtök együtt, párként.  Éssss a csalinkázás végén  koccintunk az örök szerelemre. Hiszen a Valentin-nap mégis különleges, a többi párral együtt ünnepelhetjük a szerelem és szeretet erejét, bárhol is éljünk a világon.

Már csak egy kattintás, és rögtön a szerelem hullámhosszára hangolódhatsz!

Romantikus evezés

Éjszakai romantikázás egy titkos lagúnában

2022. február 14.

Időtartam: 3 – 4 óra

14980Ft / 2 fő

Nézd meg képeinket nagyobb méretben is

Kaland

Érdemes vízre szállni és lapátot ragadni, hiszen a vízről a természet olyan oldalát láthatjuk, amit máshonnan nem igazán. Az utunk egy vadregényes, csendes folyón, a víz fölé boruló fák és nádasok között halad.

A túra napján a Soroksári Duna-ág Dunaharaszti és Budapest határában találkozunk (a pontos helyszínt a befizetés után küldjük el neked), ahonnan a város zajait egy pár órára hátrahagyjuk és a kivilágított kenukkal vízre szállunk. Beevezünk az úszó lápok és a nádasok közé, átkelünk majd a sötét lagúnában, ahol csak a lámpásaink és a Hold fénye mutatja az utat.  Kaland és romantika egy helyen, jó választás!

Itt megnézheted, hogy milyen érzés velünk a vízen lenni egy csillivilli túrán.

Hasznos infók

A túra  2022. február 14-én, hétfőn, 16 órakor indul. Találkozó a  Soroksári Duna-ág Dunaharaszti és Budapest határában.

Egy körtúrát téve, a kiindulási pontra érkezünk vissza. A program várhatóan 19 -20 óra között ér véget.

Az utazás alapvetően egyénileg történik. Számunkra  fontos a környezetvédelem, így az utazás megszervezésében is szívesen segítünk, hogy csökkenthessük a CO2 kibocsátásból fakadó környezetterhelést.   Ha nincs kivel, mivel utaznod vagy szívesen viszel magaddal egy utast, akkor jelezd és segítünk a sofőrök és utasok egymásra találásában.

14.980 Ft / 2 fő

 • túraszervezést
 • a kenuk és a felszerelés szállítását
 • szakképzett és tapasztalt túravezetést
 • a kenuk és a kötelező biztonsági felszerelések használatát
 • balesetvédelmi-, evezéstechnikai oktatást
 • túra végén egy-egy pohár pezsgő (alkoholos és mentes változatban)
 • a túrán fotó és videó felvételeket készítünk (természetesen, ha nem járulsz hozzá, akkor rólad nem készül semmilyen felvétel)
 • Utazás: egyénileg, de jelezd, és szívesen segítünk a helyszínre jutásban.
 • Étkezések: A túra önellátó – Készülj egy kis csokival, alkoholmentes folyadékkal.

A túrára jelentkezni a webshopunkon keresztül tudsz, a túra kosárba tételével megvásárlásával.

Telefonon és e-mailben NEM fogadjuk el túrákra a jelentkezést, itt csak kizárólag információkat tudunk adni!

A vásárlást követően a véglegesítésről egy visszaigazoló e-mailt küldünk Neked. Felhívjuk a figyelmedet, hogy a foglalásod a fizetéssel válik hivatalossá, és a befizetés sorrendjében töltjük fel a szabad helyeket

A kiválasztott túrát alábbi módokon fizetheted:

 • online felületen bankkártyás fizetéssel
 • banki előreutalással
 • Készpénzes fizetésre előre egyeztetett, kivételes esetben van lehetőség, de ennek is feltétele a regisztráció. Kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@hellowild.hu email címen Illetve kérlek, vedd figyelembe, hogy az előre befizetett foglalások elsőbbséget élveznek a szabad helyek feltöltésekor.

Az átutaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett bankja:
Kedvezményezett neve: 
Kedvezményezett számlaszáma: 
A közlemény rovatba a túra megnevezését és a számlázási nevet írd be, így tudjuk majd beazonosítani az utalásodat.

Befizetést követően küldünk egy levelet, amely a túra legfontosabb részleteit és a számlát tartalmazza.

Fiatalok, felnőttek, lélekben fiatalok, akik világra nyitott, intelligens, kalandvágyó, lelkes, rugalmas emberek. Ha valami miatt úgy érzed, nem tudsz teljes értékűen részt venni a programjainkon, hívj fel bátran! Biztosan találunk megoldást speciális igényeidre. Köszönjük, ha előre jelzed, mivel így mi is felkészültebbek lehetünk!

Könnyű, bárki számára könnyedén teljesíthető vizes kaland, egy életre szóló élmény kicsiknek és nagyoknak. Teljesen kezdőként is jelentkezhetsz – evezni tanulni, kipróbálni milyen érzés kenuban ülni, lapátolni.

·         A túra hossza, időtartama:  Az evezés kb. 3 órát vesz igénybe, melyet a részvevők felkészültsége nagyban befolyásolhatja. A túrán kb. 5 km-t teszünk meg kényelmes tempóban.

 • időjárásnak megfelelő  öltözet, vízhatlan cipő előny
 • váltóruha, cipő (beborulás esetére, de nem szokott kelleni)
 • elemózsia, innivaló (szendvics, energia szelet, amit a túra alatt elfogyasztasz, tea, víz jól jöhet, de semmi alkohol)
 • telefon, fényképezőgép
 • vízhatlan tok, zsák a telefonnak, fényképezőgépnek
 • polifoam ülőke
 • extra adag jókedv
 • amennyiben szeretnél, hozz bátran fejlámpát vagy bármilyen csillogó villogót, hogy még ragyogóbb legyen az esténk
 • betegségekből kifolyólag szükséges orvosságok (inzulin, asztma spray, adrenalin injekció, szívproblémák, epilepszia, stb.). Bármilyen betegség esetén kérjük, az érintett személyt, hogy súgja meg nekünk hol rejtegeti ezen szereit, miből, mikor, mennyit, hogyan kell beadni, így baj esetén érdemi segítséget tudjunk nyújtani míg megérkeznek a mentők. Természetesen ezen információkat, maximális diszkrécióval kezeljük és a túra után el is felejtjük

A túrázóink biztonsága kiemelten fontos számunka, ezért hirtelen időjárás romlás esetén a túra útvonalának, hosszának megváltoztatása a túravezető kötelessége és felelőssége, mely minden túrázóra kötelezően kiterjed. Továbbá a túravezető a csoport biztonságára veszélyt jelentő személy(eke)t kizárhatja a túráról.

 • Ha beteg vagy, rosszul érzed magad, kérlek, maradj otthon! Értesíts minket, és megbeszéljük a további részleteket!
 • A szabadtéri túráinkon a 1,5 méteres távolság betartása könnyen teljesíthető.
 • Tüsszentés és köhögés esetén használj zsebkendőt.
 • A kézfogást, mint üdvözlési formát kerüljük.
 • Amennyiben kijárási korlátozás, karantén vagy egyéb hatósági tiltás,miatt nem tudjuk megtartani a túrát, akkor sem kell aggódnod, mert a teljes befizetett részvételi díjadat felhasználhatod másik túránkon vagy visszautaljuk neked.

Egyéb, a fentiekben nem részletezett dolgokat, különleges igényeket, kéréseket egyeztessük, igyekszünk mindent megoldani.

Amennyiben megválaszolatlan kérdés, kérés maradt, a +36-30-930-6458-as telefonszámon vagy az info@hellowild.hu email címen állunk a rendelkezésedre, fordulj hozzánk bizalommal!

PROGRAMJAink BÁRMELYIKÉVEL FELEJTHETETLEN PERCEKET, ÉLETRE SZÓLÓ EMLÉKEKET SZEREZHETSZ KEDVESEDNEK, SZERETTEIDNEK, CSALÁDODNAK.

ÉLMÉNYKÁRTYA

Végtelen ötlet

minden alkalomra.

Kérdésed van?

Ne várj vele, tedd fel nekünk most!