Csobbanj a nyárba!

2 napos long rafting túra ausztriában

Lovagoljuk meg együtt a smaragdzöld Salza habzó hullámait! Még a beszállás előtt vess néhány pillantást a folyó menti fenséges hegyekre, mert a sziklák között lavírozva a sebes víz szorításában a benned lüktető adrenalin és a vadvízi evezés katartikus élménye lesz az, ami igazán elsodor!

Csobbanj a nyárba!

Vadvizek meghódítása a kalandvágyóknak

Időtartam: 2 napos

28900 Ft / fő

Kaland

Egy életre szóló, izgalmas kaland vár rád a gyönyörű Osztrák Alpokban. Ahol az alpesi levegő, a festői táj, a smaragdzöld Salza folyó és az evezés öröme, úgy elvarázsol majd, hogy haza se akarsz többé menni.  A folyón állandóan váltogatják egymást az izgalmasan habzó és a csendesebb szakaszok, így bőven van idő nézelődni, gyönyörködni a varázslatos táj szépségeiben is. Ha pedig az evezés még nem fárasztott ki, lehetőséget nyújtunk további extrém élményekre. A környéken lehetőség van különböző aktív, de még is pihentető programokra is. Számtalan szebbnél szebb túraútvonalból választhatsz. Ezen programok szervezésében csapatunk készséggel nyújt segítséget az előzetes egyeztetések alapján.

Hasznos infók

PROGRAMJAink BÁRMELYIKÉVEL FELEJTHETETLEN PERCEKET, ÉLETRE SZÓLÓ EMLÉKEKET SZEREZHETSZ KEDVESEDNEK, SZERETTEIDNEK, CSALÁDODNAK.

ÉLMÉNYKÁRTYA

Végtelen ötlet

minden alkalomra.

Kérdésed van?

Ne várj vele, tedd fel nekünk most!

TOVÁBBI kalandjaink

Valentin napi evezés

Éjszakai romantikázás Budapest titkos lagúnáiban

2 napos long rafting túra Ausztriában

Vadvizek meghódítása a kalandvágyóknak

Kenukkal az ártérben

Vadregényes evezés az erdőben