Rettegések éjszakája

Halloween....Egy éjszaka, amikor van ok arra, hogy picit lehessen borzongani, beöltözni, vad makeup-okat készíteni, ünnepelni... Hogy mit? Az életet.

Igenis, tessék csak ezen a hétvégén mókázni, kiengedni, elengedni! Pár napra vagy akár egyre. Az év egyik legmisztikusabb eseménye a Halloween éjszakája.

Ilyenkor minden egy kicsit sejtelmesebb:  párán átszűrődő fények, az esti köd a víz fölött és a szűk lagúnák házainak ablakaiban pislákoló gyertyaláng… egy különleges élmény kicsiknek és nagyoknak,  az izgalomra vágyóknak és  akár a társkeresőknek…

Tarts velünk barátaiddal, kedveseddel, családoddal, vagy akár egyedül is.  Mivel az éjszaka a sötétség és a halál birodalma, így az évnek ezen az éjszakáján a fény erejével lehet megtörni a sötétség hatalmát.

Halloween túránk izgalmasabb lesz, ha ijesztő jelmezben jössz, így távol tartod magadtól az ártó szellemeket, vagy csak a társaidat fogod rémisztgetni vele. 

 

Tarts velünk, némi borzongás közben gyönyörködj a sötétség rejtelmeiben! Garantált a remek hangulat, egy jó kis túra, no meg a libabőr

Rettegések éjszakája

Misztikus evezés egy titkos lagúnában

Időtartam: 3 – 4 óra

6300 Ft / fő

Nézd meg képeinket nagyobb méretben is

Kaland

Egy máig fennmaradt hiedelem szerint október utolsó napján a legvékonyabb a választóvonal az evilág és a túlvilág között. Öltözzünk mi is jelmezbe (lehetőleg ijesztő jelmezbe) és vágjunk neki az éjszakának, hogy a jó kedvünkkel zavarjuk össze, csapjuk be a visszatérni akaró szellemeket. Ha te is szeretnél irtó izgalmas kalandban részt venni és még gyönyörködnél egy kis lapátolás közben az éjszakaifényekben, akkor gyere, tarts velünk egy nagyon hangulatos és egy kis testmozgást igénylő programunkra.

Itt megnézheted, hogy milyen érzés velünk a vízen lenni egy csillivilli túrán.

Hasznos infók

A túra  napján, naplemente  után találkozunk a  Soroksári-Dunánál, Dunaharaszti és Budapest határában  (a pontos időpontot és helyszínt a befizetés után küldjük el neked).

Egy körtúrát téve, a kiindulási pontra érkezünk vissza. A program várhatóan 20 -21 óra között ér véget.

Az utazás alapvetően egyénileg történik. Számunkra  fontos a környezetvédelem, így az utazás megszervezésében is szívesen segítünk, hogy csökkenthessük a CO2 kibocsátásból fakadó környezetterhelést.   Ha nincs kivel, mivel utaznod vagy szívesen viszel magaddal egy utast, akkor jelezd és segítünk a sofőrök és utasok egymásra találásában.

 • túraszervezést
 • a kenuk és a felszerelés szállítását
 • szakképzett és tapasztalt túravezetés
 • rémisztően finom meglepetés
 • a kenuk és a kötelező biztonsági felszerelések használatát
 • balesetvédelmi-, evezéstechnikai oktatást
 • a túrán fotó és videó felvételeket készítünk (természetesen, ha nem járulsz hozzá, akkor rólad nem készül semmilyen felvétel)
 • Utazás: egyénileg, de jelezd, és szívesen segítünk a helyszínre jutásban.
 • Étkezések: A túra önellátó – Készülj egy kis csokival, alkoholmentes folyadékkal.

A túrára jelentkezni a webshopunkon keresztül tudsz, a túra megvásárlásával, a túra kosárba tételével.

Telefonon és e-mailben NEM fogadjuk el túrákra a jelentkezést, itt csak kizárólag információkat tudunk adni!

A vásárlást követően a véglegesítésről egy visszaigazoló e-mailt küldünk Neked. Felhívjuk a figyelmedet, hogy a foglalásod a fizetéssel válik hivatalossá, és a befizetés sorrendjében töltjük fel a szabad helyeket.

A kiválasztott túrát alábbi módokon fizetheted:

 • online felületen bankkártyás fizetéssel
 • banki előreutalással
 • Készpénzes fizetésre előre egyeztetett, kivételes esetben van lehetőség, de ennek is feltétele a regisztráció. Kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@hellowild.hu email címen Illetve kérlek, vedd figyelembe, hogy az előre befizetett foglalások elsőbbséget élveznek a szabad helyek feltöltésekor.

Befizetést követően küldünk egy levelet, amely a túra legfontosabb részleteit és a számlát tartalmazza.

Fiatalok, felnőttek, lélekben fiatalok, akik világra nyitott, intelligens, kalandvágyó, lelkes, rugalmas emberek. Ha valami miatt úgy érzed, nem tudsz teljes értékűen részt venni a programjainkon, hívj fel bátran! Biztosan találunk megoldást speciális igényeidre. Köszönjük, ha előre jelzed, mivel így mi is felkészültebbek lehetünk!

Könnyű, bárki számára könnyedén teljesíthető vizes kaland, egy életre szóló élmény kicsiknek és nagyoknak. Teljesen kezdőként is jelentkezhetsz – evezni tanulni, kipróbálni milyen érzés kenuban ülni, lapátolni.

Az evezés kb. 3 órát vesz igénybe, melyet a részvevők felkészültsége nagyban befolyásolhatja. A túrán kb. 5 km-t teszünk meg kényelmes tempóban.

 • a Halloween túránk izgalmasabb lesz, ha ijesztő jelmezben jössz, így távol tartod magadtól az ártó szellemeket, vagy csak a társaidat fogod rémisztgetni vele.
 • hozz magaddal töklámpást, mécsest, fejlámpát vagy bármilyen csillogó villogót, hogy még ragyogóbb legyen az estén
 • időjárásnak megfelelő  öltözet, és egy olyan cipő, ami kényelmes és nem sajnálod, ha vizes lesz. 
 • váltóruha, cipő (beborulás esetére, de nem szokott kelleni)
 • elemózsia, innivaló (szendvics, energia szelet, amit a túra alatt elfogyasztasz, tea, víz jól jöhet, de semmi alkohol)
 • telefon, fényképezőgép
 • vízhatlan tok, zsák a telefonnak, fényképezőgépnek
 • szúnyogriasztó
 • polifoam ülőke
 • extra adag jókedv
 • betegségekből kifolyólag szükséges orvosságok (inzulin, asztma spray, adrenalin injekció, szívproblémák, epilepszia, stb.). Bármilyen betegség esetén kérjük, az érintett személyt, hogy súgja meg nekünk hol rejtegeti ezen szereit, miből, mikor, mennyit, hogyan kell beadni, így baj esetén érdemi segítséget tudjunk nyújtani míg megérkeznek a mentők. Természetesen ezen információkat, maximális diszkrécióval kezeljük és a túra után el is felejtjük

A túrázóink biztonsága kiemelten fontos számunka, ezért hirtelen időjárás romlás esetén a túra útvonalának, hosszának megváltoztatása a túravezető kötelessége és felelőssége, mely minden túrázóra kötelezően kiterjed. Továbbá a túravezető a csoport biztonságára veszélyt jelentő személy(eke)t kizárhatja a túráról.

 • Ha beteg vagy, vagy rosszul érzed magad, kérlek, maradj otthon! Értesíts minket, és megbeszéljük a további részleteket!
 • A szabadtéri túráinkon a 1,5 méteres távolság betartása könnyen teljesíthető.
 • Tüsszentés és köhögés esetén használj zsebkendőt.
 • A kézfogást, mint üdvözlési formát kerüljük.
 • A hajók és a felszerelések fertőtlenítését a túrák között elvégezzük.
 • Amennyiben kijárási korlátozás, karantén vagy egyéb tiltás miatt nem tudjuk megtartani a túrát, akkor sem kell aggódnod, mert a teljes befizetett részvételi díjadat felhasználhatod másik túránkon vagy visszautaljuk neked.

Egyéb, a fentiekben nem részletezett dolgokat, különleges igényeket, kéréseket egyeztessük, igyekszünk mindent megoldani.

Amennyiben megválaszolatlan kérdés, kérés maradt, a +36-30-930-6458-as telefonszámon vagy az info@hellowild.hu email címen állunk a rendelkezésedre, fordulj hozzánk bizalommal!

PROGRAMJAink BÁRMELYIKÉVEL FELEJTHETETLEN PERCEKET, ÉLETRE SZÓLÓ EMLÉKEKET SZEREZHETSZ KEDVESEDNEK, SZERETTEIDNEK, CSALÁDODNAK.

ÉLMÉNYKÁRTYA

Végtelen ötlet

minden alkalomra.

Kérdésed van?

Ne várj vele, tedd fel nekünk most!

TOVÁBBI kalandjaink