Őszi kaland Ráckevén

Eveznél, de nincs kivel?
Akkor megtaláltad a megoldást!

Az októberi hétvége egy őszi kirándulásra tökéletes. Tarts hát Velünk, hogy varázsoljon el Téged is ez a különleges vidék!

Az evezősök itt egy igazi vízi paradicsomban evezhetnek, ha bevetik magukat a vízinövényekkel sűrűn benőtt, vadregényes, lagúnás világába. Sosem  lehet megunni ezt a látványt. Evezés után gyönyörködünk a lemenő Napban,  pihenünk a parton… kikapcsolunk, feltöltődünk, testileg és lelkileg. 

A naplementében közösen nekilátunk a vacsoránk elkészítésének! Majd a pattogó tűz és a bogrács mellett kémleljük a millió csillagot és beszélgetünk nagyokat.

Ez a különleges hangulatú hely ismerkedésre csábítja a túra társkeresőket ezen az októberi hétvégén.

Az ismerkedésnek ez a legjobb terepe, hiszen már egy hatalmas előny minden túrázónak a közös érdeklődés: a természet és a túrázás szeretete.

 

Ráckevei piknik

Bográcsozás, titokzatos csatornák felfedezése

Időtartam: 1 nap

11.000 Ft / fő

Kaland

Ráckevén, a vizek városában találkozunk (a pontos helyszínt a befizetés után küldjük el neked), ahol a város zajait egy pár órára hátrahagyjuk. A kenukkal vízre szállunk, hogy a titokzatos holtágat, a sűrű nádasokat, a fűzfák által bújtatott lagúnákat fedezzünk fel. Ebben a vadregényes, érintetlen vízi világban megleshetünk egy vagány vidrát, benézünk a nádasok világába és beköszönünk a Kvakvarjúnak is. Felfedezünk egy nagyon vadonos szigetet és visszafelé, a magunkkal hozott elemózsiánkat a napfényes parton fogyasztjuk el, ahol a víz és a csend, nagyon békés hangulatot áraszt. A táv kb. 10-13 km, ha a csapat igényli, akkor lehet még ráadás is. Nem teljesítménytúra, hanem könnyed evezés, nézelődés, feltöltődés. A túra kb. 5 – 6 órát vesz igénybe. Szépen lassan megyünk, hogy mindenki gyönyörködhessen a tájban. Majd a strandra visszatérve napfürdőzünk, élvezzük a pihenést a parton, majd rakunk egy jó nagy tüzet és az  este a vacsorakészítés, ismerkedés jegyében telik.

Itt megnézheted, hogy milyen kalandos a vadregényes lagúnákban evezni

Hasznos infók

A túra napján, reggel 10:00-kor a Ráckevén gyülekezünk (a pontos helyszínt a befizetés után küldjük el neked). Kiosztjuk a felszereléseket, és tartunk egy balesetvédelmi-, és egy rövid evezéstechnikai oktatást. Majd a teljes a csapattal vízre szállunk, és indul a vizes kalandozás. A túra során, egy helyen megállunk pihenni, ahol lehetőség lesz mindenkinek elfogyasztania a magával hozott elemózsiát, teát, és egy kicsit tudunk pihenni, úszkálni vagy csak napozni.

Egy körtúrát téve, délután 4 óra körül érkezünk vissza a kiindulási pontra, és ezt követően a közös vacsorakészítés, ismerkedés jegyében telik. És még az is meglehet, hogy már vasárnap reggel biztosan lesz, akivel közösen meglesheted a  hajnali ködös napfelkeltét a Duna-parton.

Az utazás alapvetően egyénileg történik. Számunkra  fontos a környezetvédelem, így az utazás megszervezésében is szívesen segítünk, hogy csökkenthessük a CO2 kibocsátásból fakadó környezetterhelést.   Ha nincs kivel, mivel utaznod vagy szívesen viszel magaddal egy utast, akkor jelezd és segítünk a sofőrök és utasok egymásra találásában.

 • túraszervezést
 • a kenuk és a felszerelés szállítását
 • szakképzett és tapasztalt túravezetést
 • a kenuk és a kötelező biztonsági felszerelések használatát
 • balesetvédelmi-, evezéstechnikai oktatást
 • a túrán fotó és videó felvételeket készítünk (természetesen, ha nem járulsz hozzá, akkor rólad nem készül semmilyen felvétel)
 • szombat esti bográcsos vacsora
 • Utazás: egyénileg, de jelezd, és szívesen segítünk a helyszínre jutásban.
 • szállás: saját sátrakban a táborhelyen, kempingben, vendégházban. Amennyiben szállásra szükséged van, azt a jelentkezésnél megyjegyzésben  jelezd, és mi segítünk a foglalásban.
 • Étkezések: A túra önellátó – A napközbeni étkezés esetében mindenki egyénileg készíti  el az ételét. Érdemes néhány szendvicset és megfelelő mennyiségű folyadékot hozni, csak úgy, mint egy hagyományos kiránduláshoz, mert a túránk során nincs vásárlás lehetőség.

A túrára jelentkezni a webshopunkon keresztül tudsz, a túra kosárba tételével,  megvásárlásával.

Telefonon és e-mailben NEM fogadjuk el túrákra a jelentkezést, itt csak kizárólag információkat tudunk adni!

A vásárlást követően a véglegesítésről egy visszaigazoló e-mailt küldünk Neked. Felhívjuk a figyelmedet, hogy a foglalásod a fizetéssel válik hivatalossá, és a befizetés sorrendjében töltjük fel a szabad helyeket.

A kiválasztott túrát alábbi módokon fizetheted:

 • online felületen bankkártyás fizetéssel
 • banki előreutalással
 • észpénzes fizetésre előre egyeztetett esetben  kivételes esetben van lehetőség, de ennek is feltétele a regisztráció. Kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@hellowild.hu email címen Illetve kérlek, vedd figyelembe, hogy az előre befizetett foglalások elsőbbséget élveznek a szabad helyek feltöltésekor.

Ha nem szeretnél online bankkártyával fizetni, akkor banki átutalást is indíthatsz.

Befizetést követően küldünk egy levelet, amely a túra legfontosabb részleteit és a számlát tartalmazza.

Fiatalok, felnőttek, lélekben fiatalok, akik világra nyitott, intelligens, kalandvágyó, lelkes, rugalmas emberek. Ha valami miatt úgy érzed, nem tudsz teljes értékűen részt venni a programjainkon, hívj fel bátran! Biztosan találunk megoldást speciális igényeidre. Köszönjük, ha előre jelzed, mivel így mi is felkészültebbek lehetünk!

Könnyű, bárki számára teljesíthető vizes kaland, egy életre szóló élmény kicsiknek és nagyoknak. Teljesen kezdőként is jelentkezhetsz – evezni tanulni, kipróbálni milyen érzés kenuban ülni, lapátolni. Az evezés kb. 4-5 órát vesz igénybe, melyet a részvevők felkészültsége nagyban befolyásolhatja. A túrán kb. 10-13 km-t teszünk meg kényelmes tempóban.

 • időjárásnak megfelelő  öltözet, vízhatlan cipő előny
 • váltóruha, cipő (beborulás esetére, de nem szokott kelleni)
 • napszemüveg, kalap, sapka, fürdőruha
 • elemózsia, innivaló (szendvics, energia szelet, amit a túra alatt elfogyasztasz, tea, víz jól jöhet, de semmi alkohol)
 • telefon, fényképezőgép
 • vízhatlan tok, zsák a telefonnak, fényképezőgépnek
 • naptej, szúnyogriasztó
 • polifoam ülőke
 • pléd, függőágy, tányér, evőeszköz, stb
 • fejlámpa
 • extra adag jókedv
 • betegségekből kifolyólag szükséges orvosságok (inzulin, asztma spray, adrenalin injekció, szívproblémák, epilepszia, stb.). Bármilyen betegség esetén kérjük, az érintett személyt, hogy súgja meg nekünk hol rejtegeti ezen szereit, miből, mikor, mennyit, hogyan kell beadni, így baj esetén érdemi segítséget tudjunk nyújtani míg megérkeznek a mentők. Természetesen ezen információkat, maximális diszkrécióval kezeljük és a túra után el is felejtjük

A túrázóink biztonsága kiemelten fontos számunka, ezért hirtelen időjárás romlás esetén a túra útvonalának, hosszának megváltoztatása a túravezető kötelessége és felelőssége, mely minden túrázóra kötelezően kiterjed. Továbbá a túravezető a csoport biztonságára veszélyt jelentő személy(eke)t kizárhatja a túráról.

 • Ha beteg vagy, rosszul érzed magad, kérlek, maradj otthon! Értesíts minket, és megbeszéljük a további részleteket!
 • A szabadtéri túráinkon a 1,5 méteres távolság betartása könnyen teljesíthető.
 • Tüsszentés és köhögés esetén használj zsebkendőt.
 • A kézfogást, mint üdvözlési formát kerüljük.
 • Amennyiben kijárási korlátozás, karantén vagy egyéb tiltás miatt nem tudjuk megtartani a túrát, akkor sem kell aggódnod, mert a teljes befizetett részvételi díjadat felhasználhatod másik túránkon vagy visszautaljuk neked.

Egyéb, a fentiekben nem részletezett dolgokat, különleges igényeket, kéréseket egyeztessük, igyekszünk mindent megoldani.

Amennyiben megválaszolatlan kérdés, kérés maradt, a +36-30-930-6458-as telefonszámon vagy az info@hellowild.hu email címen állunk a rendelkezésedre, fordulj hozzánk bizalommal!

PROGRAMJAink BÁRMELYIKÉVEL FELEJTHETETLEN PERCEKET, ÉLETRE SZÓLÓ EMLÉKEKET SZEREZHETSZ KEDVESEDNEK, SZERETTEIDNEK, CSALÁDODNAK.

ÉLMÉNYKÁRTYA

Végtelen ötlet

minden alkalomra.

Kérdésed van?

Ne várj vele, tedd fel nekünk most!

TOVÁBBI kalandjaink