Szent Iván éji evezés

Szent Iván éji evezés, mert éjszaka minden sokkal szebb.

Az év egyik legmisztikusabb eseménye a Szent Iván éjszakája. Van Budapest közvetlen közelében egy különleges hely, amely egyszerre kalandos és sejtelmes. Ezen a varázslatos júniusi éjszakán kivilágított kenukkal evezünk be a titkos lagúnába, ahol minden gondot hátrahagyva felejthetetlen élményeket szerezhetsz. Tarts velünk barátaiddal, kedveseddel, családoddal, vagy akár egyedül is. És még az is megtörténhet, hogy az egyedülálló hölgyek és urak épp itt találják meg a párjukat. Mivel az éjszaka a sötétség és a halál birodalma, így az évnek ezen az éjszakáján a fény erejével lehet megtörni a sötétség hatalmát. Hozz magaddal bármilyen világító eszközt, hogy még fényesebbek színesebbek legyünk.
Így egyedi élményekkel, feltöltődve vághatsz bele a nyárba.

Csillogás az éjszakában

Aktív feltöltődés egy titkos lagúnában

2021. június 23

Időtartam: 3 – 4 óra

4400 Ft / fő

Kaland

Amikor a sötétség az elmúlást, a fény pedig a megújulást jelenti. Szent Iván éjszakája a nyári napforduló ünnepe, egyben az év legrövidebb éjszakája, amely a magyar néphagyományban már a honfoglalás előtti időkben is komoly szerepet kapott a megtisztulásban és a nyári, termékeny időszakra való felkészülésben.
Ha te is szeretnél megtisztulni és mégis gyönyörködnél egy kis lapátolás közben az éjszakai életről kivilágított kenukban, akkor gyere, tarts velünk egy nagyon hangulatos és egy kis testmozgást igénylő programunkra.


Itt megnézheted, hogy milyen érzés velünk a vízen lenni egy csillivilli túrán.

Hasznos infók

A túra  napján, 19:30-kor találkozunk a  Soroksári-Dunánál, Dunaharaszti és Budapest határában  (a pontos helyszínt a befizetés után küldjük el neked).

Egy körtúrát téve, a kiindulási pontra érkezünk vissza. A program várhatóan 21 -22 óra között ér véget.

Az utazás alapvetően egyénileg történik. Számunkra  fontos a környezetvédelem, így az utazás megszervezésében is szívesen segítünk, hogy csökkenthessük a CO2 kibocsátásból fakadó környezetterhelést.   Ha nincs kivel, mivel utaznod vagy szívesen viszel magaddal egy utast, akkor jelezd és segítünk a sofőrök és utasok egymásra találásában.

4400 Ft / fő

 • túraszervezést
 • a kenuk és a felszerelés szállítását
 • szakképzett és tapasztalt túravezetést
 • a kenuk és a kötelező biztonsági felszerelések használatát
 • balesetvédelmi-, evezéstechnikai oktatást
 • a túrán fotó és videó felvételeket készítünk (természetesen, ha nem járulsz hozzá, akkor rólad nem készül semmilyen felvétel)
 • Utazás: egyénileg, de jelezd, és szívesen segítünk a helyszínre jutásban.
 • Étkezések: A túra önellátó – Készülj egy kis csokival, alkoholmentes folyadékkal.

A túrára jelentkezni a webshopunkon keresztül tudsz,

A túrára jelentkezni a webshopunkon keresztül tudsz, a túra kosárba tételével, megvásárlásával.

Telefonon és e-mailben NEM fogadjuk el túrákra a jelentkezést, itt csak kizárólag információkat tudunk adni!

A vásárlást követően a véglegesítésről egy visszaigazoló e-mailt küldünk Neked. Felhívjuk a figyelmedet, hogy a foglalásod a fizetéssel válik hivatalossá, és a befizetés sorrendjében töltjük fel a szabad helyeket.

A kiválasztott túrát alábbi módokon fizetheted:

 • online felületen bankkártyás fizetéssel
 • banki előreutalással
 • Készpénzes fizetésre előre egyeztetett, kivételes esetben van lehetőség, de ennek is feltétele a regisztráció. Kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@hellowild.hu email címen Illetve kérlek, vedd figyelembe, hogy az előre befizetett foglalások elsőbbséget élveznek a szabad helyek feltöltésekor.

Az átutaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett bankja: OTP Bank
Kedvezményezett neve: Marinkás Noémi ev
Kedvezményezett számlaszáma: 11773384-27509203-00000000
A közlemény rovatba a túra megnevezését és a számlázási nevet írd be, így tudjuk majd beazonosítani az utalásodat.

Befizetést követően küldünk egy levelet, amely a túra legfontosabb részleteit és a számlát tartalmazza.

Fiatalok, felnőttek, lélekben fiatalok, akik világra nyitott, intelligens, kalandvágyó, lelkes, rugalmas emberek. Ha valami miatt úgy érzed, nem tudsz teljes értékűen részt venni a programjainkon, hívj fel bátran! Biztosan találunk megoldást speciális igényeidre. Köszönjük, ha előre jelzed, mivel így mi is felkészültebbek lehetünk!

Könnyű, bárki számára könnyedén teljesíthető vizes kaland, egy életre szóló élmény kicsiknek és nagyoknak. Teljesen kezdőként is jelentkezhetsz – evezni tanulni, kipróbálni milyen érzés kenuban ülni, lapátolni.

A túra hossza, időtartama:  Az evezés kb. 3 órát vesz igénybe, melyet a részvevők felkészültsége nagyban befolyásolhatja. A túrán kb. 5 km-t teszünk meg kényelmes tempóban.

 • időjárásnak megfelelő  öltözet, vízhatlan cipő előny
 • váltóruha, cipő (beborulás esetére, de nem szokott kelleni)
 • elemózsia, innivaló (szendvics, energia szelet, amit a túra alatt elfogyasztasz, tea, víz jól jöhet, de semmi alkohol)
 • telefon, fényképezőgép
 • vízhatlan tok, zsák a telefonnak, fényképezőgépnek
 • szúnyogriasztó
 • polifoam ülőke
 • extra adag jókedv
 • amennyiben szeretnél, hozz bátran fejlámpát vagy bármilyen csillogó villogót, hogy még ragyogóbb legyen az esténk
 • betegségekből kifolyólag szükséges orvosságok (inzulin, asztma spray, adrenalin injekció, szívproblémák, epilepszia, stb.). Bármilyen betegség esetén kérjük, az érintett személyt, hogy súgja meg nekünk hol rejtegeti ezen szereit, miből, mikor, mennyit, hogyan kell beadni, így baj esetén érdemi segítséget tudjunk nyújtani míg megérkeznek a mentők. Természetesen ezen információkat, maximális diszkrécióval kezeljük és a túra után el is felejtjük

A túrázóink biztonsága kiemelten fontos számunka, ezért hirtelen időjárás romlás esetén a túra útvonalának, hosszának megváltoztatása a túravezető kötelessége és felelőssége, mely minden túrázóra kötelezően kiterjed. Továbbá a túravezető a csoport biztonságára veszélyt jelentő személy(eke)t kizárhatja a túráról.

 • Ha beteg vagy, vagy rosszul érzed magad, kérlek, maradj otthon! Értesíts minket, és megbeszéljük a további részleteket!
 • A szabadtéri túráinkon a 1,5 méteres távolság betartása könnyen teljesíthető.
 • Tüsszentés és köhögés esetén használj zsebkendőt.
 • A kézfogást, mint üdvözlési formát kerüljük.
 • A hajók és a felszerelések fertőtlenítését a túrák között elvégezzük.
 • Amennyiben kijárási korlátozás, karantén vagy egyéb tiltás miatt nem tudjuk megtartani a túrát, akkor sem kell aggódnod, mert a teljes befizetett részvételi díjadat felhasználhatod másik túránkon vagy visszautaljuk neked.

Egyéb, a fentiekben nem részletezett dolgokat, különleges igényeket, kéréseket egyeztessük, igyekszünk mindent megoldani.

Amennyiben megválaszolatlan kérdés, kérés maradt, a +36-30-930-6458-as telefonszámon vagy az info@hellowild.hu email címen állunk a rendelkezésedre, fordulj hozzánk bizalommal!

PROGRAMJAink BÁRMELYIKÉVEL FELEJTHETETLEN PERCEKET, ÉLETRE SZÓLÓ EMLÉKEKET SZEREZHETSZ KEDVESEDNEK, SZERETTEIDNEK, CSALÁDODNAK.

ÉLMÉNYKÁRTYA

Végtelen ötlet

minden alkalomra.

Kérdésed van?

Ne várj vele, tedd fel nekünk most!

TOVÁBBI kalandjaink