Holdvilági kanyon kaland

Holdvilági kanyon kaland ​

Egy igazi vadregényes helyszín, ahol kanyonszerű szurdokban túrázhatsz. Pilisben található Holdvilág-árok csodálatos természeti látvánnyal, izgalmas kalandokkal várja az oda látogatókat. Csordogáló patak, vízfolyások feletti fahidakon történő átkelések, sziklahalmok közötti mászások, felkapaszkodás létrán, majd átkelés a kanyonon számos felfedezni valót és élményt tartogat a kis kalandorok számára. Éld át te is a Holdvilág-árok adta környezeti csodát.

Túraterv:

Túránk a volt csikóváraljai turistaház előtti parkolóból indul. Utunk először erdei úton halad végig, majd rövid időn belül elérünk egy patakot, melyet innentől kezdve követünk. Eleinte mellette, néhol sziklákon, fahidakon átlépdelünk felette. Szurdok belsejébe haladva egyre több és nagyobb sziklákkal találkozunk. Egy nagy sziklakatlant elérve, létrán felkapaszkodunk, fahídon átkelünk és elérjük a kanyont. A túra legizgalmasabb részén áthaladva ismét erdei útra térünk rá, mely visszavezet kiindulópontunkhoz. A kb. 5,5 km-es túra kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt nagy élményt nyújt.

Túra díja tartalmazza a túraszervezését, a túravezetést, a túrán készült fotó-és videófelvételeket és a túra végi meglepetést.

Holdvilági kanyon kaland ​

Időtartam: 1 nap

3 000 Ft / fő