Barangolás a Mátrában

Barangolás a Mátrában

Ismerd meg velünk hazánk legmagasabb hegyvidékét. 3 napos programsorozatunk keretén belül bebarangoljuk a Mátra hegység valamennyi részét, megismerkedünk az itteni kultúra és élővilág gazdagságával. Szemet gyönyörködtető kilátásban lehet részünk két kilátó megmeszásával, és derűs idő esetén még a Tátra hegyvonulatait is megpillanthatjuk. 

Programterv:
Március 15. péntek
10:00-kor találkozó a szálláson
10:30-17:00 túra Ágasvárra, visszafele pedig a Csörgő-patak völgyén keresztül jutunk vissza Mátraszentlászlóra.  Kb 12 km-es túra 300 méteres szintemelkedéssel.
18:00-kor közös vacsora a szálláshoz tartozó étteremben

Március 16. szombat
8:00-kor közös reggeli a szálláshoz tartozó étteremben
9:00 – 15:00 túra Mátraszentimrére, Fallóskútra, végül vissza a szállásra. Kb 12 km-es túra 300 méteres szintemelkedéssel.
18:00 közös vacsora a szálláshoz tartozó étteremben

Március 17. vasárnap
8:00-kor közös reggeli a szálláshoz tartozó étteremben
9:00-14:00 túra Galya-tetőre végül vissza a szállásra. Kb 8 km-es túra, 220 méteres szintemelkedéssel. A túra végén búcsút veszünk egymástól.

Szállás: Vadász Étterem és Turista Centrum, Mátraszentlászló

Barangolás a Mátrában

Időtartam: 3 nap

12 000 Ft/fő

2 éjszaka szállás félpanzióval: 26 000 Ft/fő

Nézd meg képeinket nagyobb méretben is.
(feltöltés alatt)

Hasznos információk

Utazás:  egyénileg történik. Számunkra  fontos a környezetvédelem, így az utazás megszervezésében is szívesen segítünk, hogy csökkenthessük a CO2 kibocsátásból fakadó környezetterhelést.   Ha nincs kivel, mivel utaznod vagy szívesen viszel magaddal egy utast, akkor jelezd és segítünk a sofőrök és utasok egymásra találásában.

A részvételi díj tartalmazza: a túraszervezést, szakképzett és tapasztalt túravezetést,  a szállást 2 éjszakára félpanzióval.

A részvételi díj nem tartalmazza az utazást. 

A túrára jelentkezni a webshopunkon keresztül tudsz, a túra kosárba tételével,  megvásárlásával. Telefonon és emailben NEM fogadjuk el túrákra a jelentkezést, itt csak kizárólag információkat tudunk adni! A vásárlást követően a véglegesítésről egy visszaigazoló e-mailt küldünk Neked. Felhívjuk a figyelmedet, hogy a foglalásod a fizetéssel válik hivatalossá, és a befizetés sorrendjében töltjük fel a szabad helyeket.

Fizetés: a kiválasztott túrát alábbi módokon fizetheted: online felületen bankkártyás fizetéssel, átutalással, szépkártyás fizetéssel.

Amit hozz magaddal: időjárásnak megfelelő  öltözet, elemózsia, innivaló (szendvics, energia szelet, amit a túra alatt elfogyasztasz, tea, víz jól jöhet, de semmi alkohol), telefon, fényképezőgép, extra adag jókedv, betegségekből kifolyólag szükséges orvosságok (inzulin, asztma spray, adrenalin injekció, szívproblémák, epilepszia, stb.). Bármilyen betegség esetén kérjük, az érintett személyt, hogy súgja meg nekünk hol rejtegeti ezen szereit, miből, mikor, mennyit, hogyan kell beadni, így baj esetén érdemi segítséget tudjunk nyújtani míg megérkeznek a mentők. Természetesen ezen információkat, maximális diszkrécióval kezeljük és a túra után el is felejtjük.

A túrázóink biztonsága kiemelten fontos számunka, ezért hirtelen időjárás romlás esetén a túra útvonalának, hosszának megváltoztatása a túravezető kötelessége és felelőssége, mely minden túrázóra kötelezően kiterjed. Továbbá a túravezető a csoport biztonságára veszélyt jelentő személy(eke)t kizárhatja a túráról.