hello wild

Kenu bérlés

Aktív kikapcsolódásra vágysz a haverokkal?

Mi segítünk megszervezni!

kenuk bérbeadása

Eveznél a haverokkal,
de nincs saját kenutok?

Családdal,  vagy egy nagyobb baráti társasággal terveztek vízitúrázni? 

Nem kell lemondanatok az izgalmas kalandról!

Béreljetek hozzá  kenukat, és garantált lesz a vizes kalandozás.  Segítünk megtervezni egy vagy több napos túrát, amit akár sátorozással is ki lehet egészíteni  és így már olyan , mint egy mininyaralás.

rugalmas és kedvező feltételek

Bérelj tőlünk!

Bérelhetsz tőlünk kenukat, de túrákat is szervezünk, sőt, amennyiben szeretnétek, le is bonyolítjuk őket. Vén-Duna, a Tisza, a Bodrog, a Tisza-tó, a Soroksári-Duna, de a Szigetköz, mind olyan víz, amelyeket érdemes egy vízitúra alkalmával felkeresni, és ha hozzánk fordultok, akkor ezek bármelyikén evezhettek!

Videó lejátszása

Aktív pihenést keresel? Akkor jó helyen jársz, mert a vízitúrán olyan élményeket szerezhetsz, amit soha nem fogsz elfelejteni. Hazánk vizein, de külföldön is rengeteg lehetőség van egy kis vizes kikapcsolódásra, ami csak a rendelkezésedre álló szabadidődtől függ, hogy honnan-hová szeretnél eljutni. Az általunk ajánlott folyók alkalmasak kezdő vízitúrázók részére, de a rutinosabb evezősök számára is bőven tartogat kalandot.

Kenu bérlés napi árai: 5300 Ft/db

mely tartalmaz:

Eszközeink újak vagy teljesen újszerűek, melyeket folyamatosan karban tartunk, hogy a túrázóinknak valóban élmény legyen az evezés. Számunkra nagyon fontos a biztonság, ezért a szokásoshoz képest stabilabb kenuink vannak, és nálunk mindenki a méretének megfelelő mentőmellényt kapja.

Kötelező felszerelésink mind újak, melyeknek a külön bérlésével nem kell bajlódnod, mert a kenubérlés ára tartalmazza.

Eszközeinket külön is bérelheted

Ne bajlódj a kenuk és a felszerelések szállításával. Mi mindezt biztosítjuk. Írd meg nekünk, hogy honnan hova szeretnél eljutni, és mi a kenuszállító utánfutónk segítségével megoldjuk a fuvart.

Az eszközöket  a budapesti telephelyünkről szállítjuk a kívánt helyszínre, melyért szállítási díjat számolunk fel. Egyszerre  maximum 10 hajó szállítható, és bérelhető.

A kenu szállítás díja

Ha nincs ötleted, hogy hol evezzetek, akkor  az útvonal szervezésében és tervezésében  is segítünk, hiszen mi már csak tudjuk, hogy egy vízitúra megszervezése rengeteg munkával jár , de mi ezt a terhet levesszük a válladról, hogy neked is aktív pihenés legyen a túrázás.

Hello Wild Tervezés
Previous slide
Next slide

Nem találod azt, amit keresel?
Vedd fel velünk a kapcsolatot és mi igyekszünk az igényeidre szabni ajánlatunkat.

Egyedi ajánlatot kérek

Kíváncsi vagy hogy, hol lesz a legújabb kalandunk?
Szeretnél kedvezményesen jelentkezni a túráinkra?

Iratkozz fel a hírlevelünkre

ha szeretnéd, hogy téged is az elsők között értesítsünk a legújabb kalandjainkról.

KÉRETLEN LEVELET SENKINEK SEM KÜLDÜNK; ÉS HA VALAMIÉRT MÁR NEM SZERETNÉL OLVASNIVALÓT KAPNI, BÁRMIKOR LEIRATKOZHATSZ.