Belföldi túráinkon OTP és K&H szép kártyát is elfogadunk.

Erdei kalandok tábor
Felfedező evezők tábor
Ürge kalandok
Darules
Madárfürkésző túra
Kalandok a szurdokban
Previous slide
Next slide

Wild Kid gyerekprogramok

kaland, élmény, tanulás, játék a természetben

Egyesületünk gyerekek számára is kínál természetjáró programokat. Ezen alkalmakon tapasztalati tanulásra építkezünk, élménypedagógiai módszereket alkalmazunk és izgalmas kalandokat kínálunk a résztvevőknek.

Izgalmas felfedező túrákon megismerkednek hazánk növényvilágával, találkoznak vadon élő állatokkal és gyönyörködnek a természet adta csodákban. Túraútvonalakon történő tájékozódással jutnak el szebbnél-szebb helyekre, fedeznek fel történelmi emlékhelyeket és csöppenek bele egy nyugodtabb, csendesebb világba.

Kirándulásaink nyitottak, de szívesen vállaljuk gyerekcsoportok, egyesületek egyéni csapatépítő tréningjének lebonyolítását is egy vagy akár több napos kivitelezésben.

Nyári táboraink alatt kalandos élményekben lesz része a gyerekeknek. Tematikusan felépülő táboraink fő szempontja a környezeti nevelése és a természet értékeinek meglátása, megbecsülése. Programsorozatunkat kézműves foglalkozások, előadások és közösségépítő játékok színesítik. Táboraink korosztály szempontjából is változatos, 5-10 éves korosztály számára napközi otthonos rendszerben zajlik, 10-14 éves korosztály számára pedig ott alvós táborokat szervezünk.