Kalandok a szurdokban

Kalandok a szurdokban

Szereted a kalandokat? Jártál már szurdok völgyben? Gyere a Rám-szakadékba, Pilis egyik legvadregényesebb helyszínére. Csordogáló patak, vízesések, erdei közeg csodálatos természeti látványt tartogat a túrázók számára. A korlátok és létrákon történő kapaszkodások pedig izgalmas kihívások, de annál nagyobb élményt nyújtanak a kis felfedezőknek.

Túraterv:

Túránk Dömsödről indul, de pár percen belül a községet elhagyjuk és belecsöppenünk a természeti világba, ahol csordogáló patak mellett, majd korlátok, létrák segítségével felkapaszkodunk a hegytetőre. Útközben egyre több szikla és szurdok teszi izgalmassá a továbbhaladást. A szurdok tetejét elérve a Lukács-árkon keresztül könnyed sétával térünk vissza utunk elejéhez. Kalandozásunk kb. 9 km hosszú, nehézséget a korlátokba történő kapaszkodás és a létrán való feljebb jutás okozhatja, de ezek is inkább az élményt fokozzák. Kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt nagy élményt nyújt.

Kalandok a szurdokban​

Időtartam: 1 nap

4 000 Ft / fő

Nézd meg képeinket nagyobb méretben is

Hasznos információk

Utazás:  egyénileg történik. Számunkra  fontos a környezetvédelem, így az utazás megszervezésében is szívesen segítünk, hogy csökkenthessük a CO2 kibocsátásból fakadó környezetterhelést.   Ha nincs kivel, mivel utaznod vagy szívesen viszel magaddal egy utast, akkor jelezd és segítünk a sofőrök és utasok egymásra találásában.

A részvételi díj tartalmazza: a túraszervezést, szakképzett és tapasztalt túravezetést, balesetvédelmi-,  oktatást, felfedező kalandozást, mókás játékokat, a túrán fotó és videó felvételeket készítünk (természetesen, ha nem járulsz hozzá, akkor rólad nem készül semmilyen felvétel), túra végi apró meglepetést.

A részvételi díj nem tartalmazza az utazást és az étkezéseket. 

A túrára jelentkezni a webshopunkon keresztül tudsz, a túra kosárba tételével,  megvásárlásával. Telefonon és emailben NEM fogadjuk el túrákra a jelentkezést, itt csak kizárólag információkat tudunk adni! A vásárlást követően a véglegesítésről egy visszaigazoló e-mailt küldünk Neked. Felhívjuk a figyelmedet, hogy a foglalásod a fizetéssel válik hivatalossá, és a befizetés sorrendjében töltjük fel a szabad helyeket.

Fizetés: a kiválasztott túrát alábbi módokon fizetheted: online felületen bankkártyás fizetéssel, átutalással, szépkártyás fizetéssel.

Amit hozz magaddal: időjárásnak megfelelő  öltözet, elemózsia, innivaló (szendvics, energia szelet, amit a túra alatt elfogyasztasz, tea, víz jól jöhet, de semmi alkohol), telefon, fényképezőgép, extra adag jókedv, betegségekből kifolyólag szükséges orvosságok (inzulin, asztma spray, adrenalin injekció, szívproblémák, epilepszia, stb.). Bármilyen betegség esetén kérjük, az érintett személyt, hogy súgja meg nekünk hol rejtegeti ezen szereit, miből, mikor, mennyit, hogyan kell beadni, így baj esetén érdemi segítséget tudjunk nyújtani míg megérkeznek a mentők. Természetesen ezen információkat, maximális diszkrécióval kezeljük és a túra után el is felejtjük.

A túrázóink biztonsága kiemelten fontos számunka, ezért hirtelen időjárás romlás esetén a túra útvonalának, hosszának megváltoztatása a túravezető kötelessége és felelőssége, mely minden túrázóra kötelezően kiterjed. Továbbá a túravezető a csoport biztonságára veszélyt jelentő személy(eke)t kizárhatja a túráról.

Kérdésed van?

Ne várj vele, tedd fel nekünk most!