Csillogás az éjszakában

Te is hajlamos vagy elveszni a mindennapi teendők sűrűjében? Segítünk, hogy kiszakadhass a rohanó világból és feltöltődve folytasd a hetet!

Van Budapest közvetlen közelében egy különleges hely, amely egyszerre kalandos és sejtelmes. Ettől a hangulatos lagúnától nem is találhattunk volna ideálisabb helyszínt, hogy egy pár órára megszökjünk a város zajától és egy jó társaságban, egy könnyed aktív programmal töltsük el ezt az estét. Most ezen az estén, kivilágított kenukkal evezünk be a sejtelmes lagúnába, ahol minden gondot hátrahagyva, életre szóló élményeket szerezhetsz.

Tarts velünk, barátaiddal, kedveseddel, családoddal, vagy akár egyedül is. És még az is megtörténhet, hogy épp itt találod meg leendő kedvesed.

Hétköznap is szánj időt magadra, egy kis kikapcsolódásra, hogy megújult energiával, feltöltődve térhess vissza a mindennapokba! 

Mi mindent megteszünk azért, hogy a hétköznapokat is nagyszerű élményekkel töltsd fel, amik lendületet adnak majd a folytatáshoz. A többi már csak rajtad múlik.

Csillogás az éjszakában

Aktív feltöltődés egy titkos lagúnában

Időtartam: 3 – 4 óra

5.800 Ft / fő

Hasznos információk

Találkozó: a túra  napján 19:00 órakor a  Soroksári-Dunánál, Dunaharaszti és Budapest határában  (a pontos időpontot és helyszínt a befizetés után küldjük el neked). Egy körtúrát téve, a kiindulási pontra érkezünk vissza. A program várhatóan 21 -22 óra között ér véget.

Utazás: az utazás alapvetően egyénileg történik. Számunkra  fontos a környezetvédelem, így az utazás megszervezésében is szívesen segítünk, hogy csökkenthessük a CO2 kibocsátásból fakadó környezetterhelést.   Ha nincs kivel, mivel utaznod vagy szívesen viszel magaddal egy utast, akkor jelezd és segítünk a sofőrök és utasok egymásra találásában.

Nehézség: könnyű, bárki számára könnyedén teljesíthető vizes kaland, egy életre szóló élmény kicsiknek és nagyoknak. Teljesen kezdőként is jelentkezhetsz – evezni tanulni, kipróbálni milyen érzés kenuban ülni, lapátolni.

A túradíj tartalmazza: a túraszervezést, a kenuk és a felszerelés szállítását, szakképzett és tapasztalt túravezetést, a kenuk és a kötelező biztonsági felszerelések használatát, balesetvédelmi-, evezéstechnikai oktatást, a túrán fotó és videó felvételeket készítünk (természetesen, ha nem járulsz hozzá, akkor rólad nem készül semmilyen felvétel)

A túradíj díj nem tartalmazza az utazást és az étkezéseket.

A túrára jelentkezni a webshopunkon keresztül tudsz, a túra kosárba tételével,  megvásárlásával. Telefonon és emailben NEM fogadjuk el túrákra a jelentkezést, itt csak kizárólag információkat tudunk adni! A vásárlást követően a véglegesítésről egy visszaigazoló e-mailt küldünk Neked. Felhívjuk a figyelmedet, hogy a foglalásod a fizetéssel válik hivatalossá, és a befizetés sorrendjében töltjük fel a szabad helyeket.

Fizetés: a kiválasztott túrát alábbi módokon fizetheted: online felületen bankkártyás fizetéssel, átutalással, szépkártyás fizetéssel.

Amit hozz magaddal: időjárásnak megfelelő  öltözet, elemózsia, innivaló (szendvics, energia szelet, amit a túra alatt elfogyasztasz, tea, víz jól jöhet, de semmi alkohol), telefon, fényképezőgép, extra adag jókedv, betegségekből kifolyólag szükséges orvosságok (inzulin, asztma spray, adrenalin injekció, szívproblémák, epilepszia, stb.). Bármilyen betegség esetén kérjük, az érintett személyt, hogy súgja meg nekünk hol rejtegeti ezen szereit, miből, mikor, mennyit, hogyan kell beadni, így baj esetén érdemi segítséget tudjunk nyújtani míg megérkeznek a mentők. Természetesen ezen információkat, maximális diszkrécióval kezeljük és a túra után el is felejtjük.

A túrázóink biztonsága kiemelten fontos számunka, ezért hirtelen időjárás romlás esetén a túra útvonalának, hosszának megváltoztatása a túravezető kötelessége és felelőssége, mely minden túrázóra kötelezően kiterjed. Továbbá a túravezető a csoport biztonságára veszélyt jelentő személy(eke)t kizárhatja a túráról.

Kérdésed van?

Ne várj vele, tedd fel nekünk most!