Dezső

túravezető,
 bit guru,
videóink szerkesztője, komponistája

Dezső túráink egyik színes egyénisége. Könnyen meg fogod ismerni, hisz mindig van a kezében legalább egy kamera. Bronzjelvényes túravezetőként a tájolót is oly magabiztosan kezeli, mint a kameráit. Valóságos mesterszakács, nem csak a bogrács mellett állja meg a helyét, hanem minden túránkra süt valami különleges süteményt, de az általa készített szörpök és chili szószok is mindig sikert aratnak. Türelme végtelen, és ugyan a kvantumfizikáról keveset tud, de Schrödinger macskájáról már elbeszélgethetsz vele.
A Gerecse tövében született, vértesszőlősi lokálpatriótaként szívügye a környék népszerűsítése, hiszen a Gerecse paradicsomi vidék: kristálytiszta karsztvizeivel, barlangjaival, szépkilátásaival, vadjaival és madaraival, számtalan élményt rejt. Szívesen lát bárkit útitársul szülőföldjén, tarts vele és ismerd meg e csodás vidéket!
Ha éppen nem Magyarországon túrázik, akkor északnak veszi az irányt, hogy második szerelmével, Skandináviával lehessen. Túráin erről is kérdezheted, lesz mit mesélnie.