PROGRAMJAink BÁRMELYIKÉVEL FELEJTHETETLEN PERCEKET, ÉLETRE SZÓLÓ EMLÉKEKET SZEREZHETSZ KEDVESEDNEK, SZERETTEIDNEK, CSALÁDODNAK.

ÉLMÉNYKÁRTYA

Végtelen ötlet

minden alkalomra.

kalandok a hello wild szervezésében

Miért jó választás
a Hello Wild Élménykártya?

Previous slide
Next slide
lepd meg szeretteidet egy kalanddal!

Vásárolj online élménykártyát

Lepjétek meg családodat, barátaidat egy maradandó vizes vagy bakancsos élménnyel a Hello Wild szervezésében!

Szuper ajándék névnapra, szülinapra, Valentin napra, bármely alkalomra vagy csak úgy szeretetből
  • Ha nincs ötleted, vagy ha nem tudod eldönteni, mit vegyél annak, akit szeretsz, vagy nem tudod, hogy tetszeni fog-e neki, a legjobb helyen jársz.
  • Az élménykártyáink akár személyre is szabhatók. Ha szeretnéd, hogy személyre szóljon a megrendelt élménykártyád, csak annyit kell tenned, hogy rendelésednél megírod a személyes üzenetedet és a  nevét, akinek ajándékozni fogod a kártyát.
  •  Az űrlap kitöltésével küldd el a megrendelésed. Rendelésed követően emailban elküldjük a számlát és a banki utaláshoz szükséges adatainkat. A rendelési összeg kiegyenlítését követően, e-mail mellékleteként fogjuk elküldeni neked az otthon is nyomtatható, pdf formátumú ajándékkártyát.
  • Az élménykártya felhasználójának csak annyit kell tennie, hogy a felhasználás előtt felveszi velünk a kapcsolatot az info@hellowild.hu email címen, és megadja nekünk a kártya bal alsó sarkában található sorszámot, mely alapján az általa kiválasztott élmény túradíjából jóváírjuk  az élménykártya összegét.
  • A termékképünk csak egy minta, vásárlást követően sorszámmal és névvel fogunk ellátni.

A HelloWild Élménykártya egy univerzális ajándék, amit az ajándékozott olyan túrára  válthat be a Hello Wild-nál, amire a leginkább vágyik.

Igényelj Hello Wild Élménykártyát

Válassza ki a Hello Wild Ajándékkártyát, és küldje el ezt a feltöltés összegével, illetve a kívánt darabszám megadásával az info@hellowild.hu címre. Ezt a lehetőséget csak céges ügyfeleink vehetik igénybe.

Igényelj Hello Wild Élménykártyát

Válassza ki a Hello Wild Ajándékkártyát, és küldje el ezt a feltöltés összegével, illetve a kívánt darabszám megadásával az info@hellowild.hu címre. Ezt a lehetőséget csak céges ügyfeleink vehetik igénybe.

utalvány információk

Kérdések és válaszok az élménykártya megrendelésével és felhasználásával kapcsolatban

Nem tudod milyen élményt ajándékozz szeretteidnek? Add meg a választás szabadságát Nekik, hogy azt válasszanak innen a túráinkból, amire leginkább szükségük van!

Az igénylőlap kitöltésével adj le egy rendelést a webes felületen. Válassz egy neked tetsző kinézetű kártyát, vagy tölts fel egy fotót, hogy még személyesebb legyen az ajándék.

Fontos, hogy a rendelés során minden esetben töltsd ki a számlázási címet.

A megrendelés után egy számlát fogsz kapni e-mailben, melynek befizetése után elküldjük neked a névre szóló 2 oldalas digitális Élménykártyát, nyomtatható változatban.

A feltöltési összeg tetszőlegesen választható, de minimum 3.000 Ft. 

Az digitális élménykártya elkészítéséért nem számolunk fel díjat. Csak az élménykártyára feltöltött összeget kell kifizetni.

Az email címedre elküldött ajándékkártya PDF formátumban jelenik meg, ami továbbítható, illetve igény szerint kinyomtatható. Az élménykártyát névre szólóan, egyedi üzenettel ellátva is ki tudjuk állítani. A kártyát  sorszámmal és QR kóddal látjuk el.

Igen, Te kitalálod, mi megszerkesztjük! Az üzeneted legfeljebb 50 karakter lehet, de üresen is hagyhatod ezt a mezőt. 

Egy olyan ajándékkártya, melyet e-mailban kapsz meg. A kártyát ki tudod nyomtatni, vagy  akár el is mentheted a mobilodra.

Az online letölthető élménykártyát a fizetést követően a megadott e-mail címre küldjük ki.

Mi mindig igyekszünk a leadott rendelést a lehető leghamarabb  teljesíteni, de előfordulhat, hogy épp túrázunk a vadonban, így  a feldolgozási folyamat elhúzódhat és csak később tudjuk elküldeni az e-mailt, ami tartalmazza a letölthető és nyomtatható pdf Élménykártyát.

Amennyiben nagyon sürgős a megrendelésed, úgy kérlek keress minket az alábbi elérhetőségeinken( messenger, e-mail, sms, telfon).

Megrendelésed, legkésőbb az igényléstől számítottt 3. munkanapon belül teljesítjük.

Kérlek ellenőrizd, hogy jó e-mail címet adtál-e meg.

Nézd meg a levélszemét (spam) mappába, hátha a levelezőrendszered véletlenül ide helyzte át.

Ha a fentieket ellenőrizted és ennek ellenére sem találod az Élménykártyádat, akkor keress minket az elérhetőségeinken.

Csak a Hello Wild túráin lehet felhasználni.

Az élménykártya összegét, akár részben vagy teljes egészében felhasználhatod egy vagy több túrán, az ajándékkártya összeg erejéig.

A kártyán lévő  fel nem használt összeget, nem áll módunkban  készpénzre vagy egyéb más módon  visszatéríteni.

Az élénykártya  bárkire szabadon átruházható, de a visszaélések elkerülése érdekében kérelek, ezt velünk is egyeztesd.

A kiállítás napjától számított 1 naptári évig érvényes.

Az egyedi azonosítók (sorszámmal és QR kóddal) hiányában az élménykártya nem használható fel.

A Hello Wild élménykártya egyszerűen használható. Ha ilyet kaptál ajándékba, akkor csak az alábbiakat kell követned:

  1. Válassz egy programot!
  2. Jelentkezz az eseményre,  info@hellowild.hu email címen! Az e-mailban írd meg nekünk az élménykártya egyedi azonosítóit (érvényességi ideje, értéke, sorszáma), és jelezd, hogy milyen összeget szeretnél felhasználni.
  3. Élvezd a kalandos túrát !

Olvasd el az Élménykártya felhasználási szabályzatát vagy írj nekünk üzenetet és mi hamarosan megválaszoljuk! 

Kérdésed van?

Ne várj vele, tedd fel nekünk most!