Erdei kalandok tábor

Erdei kalandok tábor

A nyári vakáció alatt megrendezésre kerül Erdei kalandok táborunk. A gyerekek egy hét alatt megismerkednek az erdő élővilágával és felfedezik a természet apró csodáit. Kézműves foglalkozások keretében főként természetes alapanyagok felhasználásával készítenek napi témához illő tárgyakat. Az erdei séták és foglalkozások alatt különböző növényeket, állatokat és az év élőlényeit is megismerhetik a táborozók. Vidám közösségi- és környezetismereti játékokkal élménydús tábort kínálunk.

Helyszín: Újhartyán, Zöld Lámpás Vendégház
Korosztály: 6 – 10 év

Napirend:

8:00 érkezés, napindító játékok
9:00 tízórai
9:30 – 11:30 környezetismereti- és kézműves foglakozás
12:00 ebéd
12:45 – 13:45 csendes pihenő, mese
14:00 – 15:30 erdei séta, környezetismereti játékok
15:30 uzsonna
16:00 távozás

A tábor ára tartalmazza a foglalkozásokhoz szükséges alapanyagokat, a napi 3-szori étkezést, ajándék pólót és a szervezési költségeket. 

A tábor minimum 15 fő jelentkezése során kerül megszervezésre.

Erdei kalandok tábor

2024. 07. 08 – 12.

37 000 Ft / fő

Nézd meg képeinket nagyobb méretben is

Hasznos információk

A részvételi díj tartalmazza: a táborszervezést, napi 3-szori étkezést, szükséges alapanyagok költségét a kézműves foglalkozásokhoz, mókás játékokat, a tábor alatt készült fotó és videó felvételeket (természetesen, ha a szülő nem járul hozzá, akkor a táborozóról nem készül semmilyen felvétel).

A táborra jelentkezni a webshopunkon keresztül történik, a tábor kosárba tételével,  megvásárlásával. Telefonon és emailben NEM fogadjuk el táborra a jelentkezést, itt csak kizárólag információkat tudunk adni! A vásárlást követően a véglegesítésről egy visszaigazoló e-mailt küldünk Neked. Felhívjuk a figyelmedet, hogy a foglalásod a fizetéssel válik hivatalossá, és a befizetés sorrendjében töltjük fel a szabad helyeket.

Fizetés: online felületen bankkártyás fizetéssel, átutalással, szépkártyás fizetéssel.

Kérdésed van?

Ne várj vele, tedd fel nekünk most!