Erdei kalandok tábor

Erdei kalandok tábor

A nyári vakáció alatt megrendezésre kerül Erdei kalandok táborunk. A gyerekek egy hét alatt megismerkednek az erdő élővilágával és felfedezik a természet apró csodáit. Kézműves foglalkozások keretében főként természetes alapanyagok felhasználásával készítenek napi témához illő tárgyakat. Az erdei séták és foglalkozások alatt különböző növényeket, állatokat és az év élőlényeit is megismerhetik a táborozók. Vidám közösségi- és környezetismereti játékokkal élménydús tábort kínálunk.

Helyszín: Újhartyán, Zöld Lámpás Vendégház
Korosztály: 6 – 10 év

Napirend:

8:00 érkezés, napindító játékok
9:00 tízórai
9:30 – 11:30 környezetismereti- és kézműves foglakozás
12:00 ebéd
12:45 – 13:45 csendes pihenő, mese
14:00 – 15:30 erdei séta, környezetismereti játékok
15:30 uzsonna
16:00 távozás

A tábor ára tartalmazza a foglalkozásokhoz szükséges alapanyagokat, a napi 3-szori étkezést, ajándék pólót és a szervezési költségeket. 

Erdei kalandok tábor

Időpont: 2023. július 10 – 14.

35 000 Ft / fő

Nézd meg képeinket nagyobb méretben is

A kiválasztott túrát alábbi módokon fizetheted:

  • online felületen bankkártyás fizetéssel
  • banki előreutalással
  • Szép kártyyás fizetéssel
  • Készpénzes fizetésre előre egyeztetett, kivételes esetben van lehetőség, de ennek is feltétele a regisztráció. Kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@hellowild.hu email címen Illetve kérlek, vedd figyelembe, hogy az előre befizetett foglalások elsőbbséget élveznek a szabad helyek feltöltésekor.

Befizetést követően küldünk egy levelet, amely a túra legfontosabb részleteit és a számlát tartalmazza.

A tábotozóink biztonsága kiemelten fontos számunka, ezért hirtelen időjárás romlás esetén a túra útvonalának, hosszának megváltoztatása a túravezető kötelessége és felelőssége, mely minden túrázóra kötelezően kiterjed. Továbbá a túravezető a csoport biztonságára veszélyt jelentő személy(eke)t kizárhatja a túráról.

  • Ha beteg vagy, vagy rosszul érzed magad, kérlek, maradj otthon! Értesíts minket, és megbeszéljük a további részleteket!
  • A szabadtéri túráinkon a 1,5 méteres távolság betartása könnyen teljesíthető.
  • Tüsszentés és köhögés esetén használj zsebkendőt.
  • A kézfogást, mint üdvözlési formát kerüljük.
  • A hajók és a felszerelések fertőtlenítését a túrák között elvégezzük.
  • Amennyiben kijárási korlátozás, karantén vagy egyéb tiltás miatt nem tudjuk megtartani a túrát, akkor sem kell aggódnod, mert a teljes befizetett részvételi díjadat felhasználhatod másik túránkon vagy visszautaljuk neked.

Egyéb, a fentiekben nem részletezett dolgokat, különleges igényeket, kéréseket egyeztessük, igyekszünk mindent megoldani.

Amennyiben megválaszolatlan kérdés, kérés maradt, a +36-30-930-6458-as telefonszámon vagy az info@hellowild.hu email címen állunk a rendelkezésedre, fordulj hozzánk bizalommal!

PROGRAMJAink BÁRMELYIKÉVEL FELEJTHETETLEN PERCEKET, ÉLETRE SZÓLÓ EMLÉKEKET SZEREZHETSZ KEDVESEDNEK, SZERETTEIDNEK, CSALÁDODNAK.

ÉLMÉNYKÁRTYA

Végtelen ötlet

minden alkalomra.

Kérdésed van?

Ne várj vele, tedd fel nekünk most!