Kenus kalandozás Tiszaalpáron

Az egykori Tisza-hullámtér gazdagságát idéző birodalomban, tiszaalpári kenutúrát a tündérrózsa és a sárga virágú tavirózsa tömeges előfordulása teszi felejthetetlenné. Holt-Tisza tiszaalpári ága igazi mini dzsungel, a környező ősláp miatt olyan gazdag az  élővilága, amit csak kevés helyen lehet látni. Felejthetetlen élmény a buja hínárnövények közt csónakázni és a partmenti öreg füzeken megfigyelni a jégmadarat, a bakcsót, a szürkegémet vagy a fiókáit vezetgető cigányrécét. A holtág partján a  táplálkozó récék, bakcsó, selyemgém is előkerül, de figyelmesen járva hódrágta faágakat, törzseket és magát a hódat  is láthatunk. 

Szánj időt a neked való aktív pihenésre.

Kenus kalandozás Tiszaalpáron

Időtartam: 1 nap

8500 ft/ fő

Nézd meg képeinket nagyobb méretben is.

Hasznos információk

Utazás:  egyénileg történik. Számunkra  fontos a környezetvédelem, így az utazás megszervezésében is szívesen segítünk, hogy csökkenthessük a CO2 kibocsátásból fakadó környezetterhelést.   Ha nincs kivel, mivel utaznod vagy szívesen viszel magaddal egy utast, akkor jelezd és segítünk a sofőrök és utasok egymásra találásában.

A részvételi díj tartalmazza: a túraszervezést, szakképzett és tapasztalt túravezetést.

A részvételi díj nem tartalmazza az utazást és az étkezéseket.

A túrára jelentkezni a webshopunkon keresztül tudsz, a túra kosárba tételével,  megvásárlásával. Telefonon és emailben NEM fogadjuk el túrákra a jelentkezést, itt csak kizárólag információkat tudunk adni! A vásárlást követően a véglegesítésről egy visszaigazoló e-mailt küldünk Neked. Felhívjuk a figyelmedet, hogy a foglalásod a fizetéssel válik hivatalossá, és a befizetés sorrendjében töltjük fel a szabad helyeket.

Fizetés: a kiválasztott túrát alábbi módokon fizetheted: online felületen bankkártyás fizetéssel, átutalással, szépkártyás fizetéssel.

Amit hozz magaddal: időjárásnak megfelelő  öltözet, elemózsia, innivaló (szendvics, energia szelet, amit a túra alatt elfogyasztasz, tea, víz jól jöhet, de semmi alkohol), telefon, fényképezőgép, extra adag jókedv, betegségekből kifolyólag szükséges orvosságok (inzulin, asztma spray, adrenalin injekció, szívproblémák, epilepszia, stb.). Bármilyen betegség esetén kérjük, az érintett személyt, hogy súgja meg nekünk hol rejtegeti ezen szereit, miből, mikor, mennyit, hogyan kell beadni, így baj esetén érdemi segítséget tudjunk nyújtani míg megérkeznek a mentők. Természetesen ezen információkat, maximális diszkrécióval kezeljük és a túra után el is felejtjük.

A túrázóink biztonsága kiemelten fontos számunka, ezért hirtelen időjárás romlás esetén a túra útvonalának, hosszának megváltoztatása a túravezető kötelessége és felelőssége, mely minden túrázóra kötelezően kiterjed. Továbbá a túravezető a csoport biztonságára veszélyt jelentő személy(eke)t kizárhatja a túráról.