lépj be a vadonba & kalandozz velünk

hello wild

Üdvözlünk a Hello Wildnál, ahol megtalálod….

welcome to our salon

Our Services

Every facet of daily life is aligned with the purpose of nurturing health, harmony, and spiritual growth and provides a complete experiential education in holistic living.

relaxing day

Treat Yourself to a Spa Weekend

Have the most amazing time at one of our wonderful spa centers in your area.

Welcome to our professional spa salon where you can find any type of treatment for your specific needs or preferences! Every facet of daily life is aligned with the purpose of nurturing health, harmony, and spiritual growth and provides a complete experiential education in holistic living.

our professionals

Our Team

We hire professional doctors, cosmetologists and masseurs with medical background who can take a good care of your body.

our special offer

YOU OWE YOURSELF THIS MOMENT

Visit one of our multiple sessions of relaxation.

Marinkás Noémi

élményszervező

Noémi a legjobb módját választotta annak, hogy közel kerüljön a Hello Wild túrákhoz: elsősorban a túrák szervezésével foglalatoskodik, de amin csak tud részt is vesz. A Hello Wild csapat lelkes tagja és a Hello Wild Collection alapítója. Imád elcsendesedni, a természetben lenni és élvezni az élet egyszerű, de szép pillanatait. 

2018-ban megvált az akkori munkahelyétől és elindult felfedezni, hogy mi is rejlik benne. Ezt követően kezdődtek nagyobb kalandjai. Imád új helyeket, kultúrákat felfedezni és azokról mindent megtudni. Amikor csak teheti, kiszabadul a természetbe. Már gyerekkorában rákattant a kerékpárra és ez felnőttként is megmaradt és jött hozzá a túrázás, mert ugye vannak olyan helyek, ahová bringával már nem lehet eljutni. Így olykor hátizsákkal fedezi fel a világot. Számára a mozgás a szabadság, a függetlenség.