Kenuzás a vadregényes nádasban

Belekóstolnál az evezés rejtelmeibe egy pár órás kenutúrán?

Ha könnyű evezős túrát keresel, amibe a kezdő lapátolók is bátran belevághatnak, akkor itt a helyed!

Stabil, 3 személyes kenukkal evezünk be egy vízi paradicsomba, ahol az ősz minden árnyalatát élvezhetjük.
Ezen a könnyed túrán elsajátíthatod az evezés alapjait, a kormányzás rejtelmeit, hogy legközelebb már egy hosszabb túrára is bátran jelentkezz.
Mozdulj rá egy aktívabb életre!

Lazulj a természetben, ismerkedj az evezés rejtelmeivel és a leendő új barátaiddal.
Velünk gyerekjáték lesz az evezés! És közben új szemszögből fedezheted fel Budapest környékét, hiszen a vízről a természet olyan oldalát láthatjuk, amit máshonnan nem igazán.

Tarts velünk barátaiddal, kedveseddel, családoddal, vagy akár egyedül is˘!

Igazi kalandtúra, izgalmas látvány, szikrázó napsütés, friss levegő és csodás élmény, ami rád vár.

Szigetkerülés a Soroskári-Dunán

Látványos, könnyű evezős túra

Időtartam: 3 óra

4300 Ft / fő

Kaland

Ha még nem kenuztál sosem vagy csak épp egy pár órád van, amit a szabadban töltenél, akkor ez a túra  számodra ideális választás. Egy nagyon lassan folyó, sőt, a kisebb ágakban szinte állóvízben evezhetünk.  A keskenyebb, vadregényesebb mellékágakba beevezve, már a vadregényes, érintetlen vízi világgal találkozhatunk. Újra itt vannak a bakcsók, a szürke gémek, szárcsák, és még megannyi madár és persze a sütkérező teknősök.  Nagy kedvencünk ez a hely, amit kezdőknek is ajánlunk, mert ezen a túrán megszerezheted a rutint, hogy legközelebb már a hosszabb túrákat is könnyen teljesítsd.  És ha már rutinos evezős vagy, akkor  tudod, hogy érdemes eljönnöd!

Garantált a remek hangulat, egy jó kis túra, no meg a feltöltődés!

Hasznos infók

A túra  napján a  Soroksári-Dunánál, a Molnár szigetnél,   10 órakor, találkozunk  (a pontos helyszínt a befizetés után küldjük el neked). Egy körtúrát téve, a kiindulási pontra érkezünk vissza. A program várhatóan 3 órát vesz igénybe.

Az utazás alapvetően egyénileg történik. Számunkra  fontos a környezetvédelem, így az utazás megszervezésében is szívesen segítünk, hogy csökkenthessük a CO2 kibocsátásból fakadó környezetterhelést.   Ha nincs kivel, mivel utaznod vagy szívesen viszel magaddal egy utast, akkor jelezd és segítünk a sofőrök és utasok egymásra találásában.

4.300 Ft / fő

 • túraszervezést
 • a kenuk és a felszerelés szállítását
 • szakképzett és tapasztalt túravezetést
 • a kenuk és a kötelező biztonsági felszerelések használatát
 • balesetvédelmi-, evezéstechnikai oktatást
 • a túrán fotó és videó felvételeket készítünk (természetesen, ha nem járulsz hozzá, akkor rólad nem készül semmilyen felvétel)
 • Utazás: egyénileg, de jelezd, és szívesen segítünk a helyszínre jutásban.
 • Étkezések: A túra önellátó – Készülj egy kis csokival, szendviccsel vagy azzal amit szeretsz, alkoholmentes folyadékkal.

A túrára jelentkezni a webshopunkon keresztül tudsz, a túra kosárba tételével, megvásárlásával.

Telefonon és e-mailben NEM fogadjuk el túrákra a jelentkezést, itt csak kizárólag információkat tudunk adni!

A vásárlást követően a véglegesítésről egy visszaigazoló e-mailt küldünk Neked. Felhívjuk a figyelmedet, hogy a foglalásod a fizetéssel válik hivatalossá, és a befizetés sorrendjében töltjük fel a szabad helyeket.

A kiválasztott túrát alábbi módokon fizetheted:

 • online felületen, bankkártyás fizetéssel
 • banki előreutalással
 • Készpénzes fizetésre előre egyeztetett, kivételes esetben van lehetőség, de ennek is feltétele a regisztráció. Kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@hellowild.hu email címen Illetve kérlek, vedd figyelembe, hogy az előre befizetett foglalások elsőbbséget élveznek a szabad helyek feltöltésekor.

Befizetést követően küldünk egy levelet, amely a túra legfontosabb részleteit és a számlát tartalmazza.

Fiatalok, felnőttek, lélekben fiatalok, akik világra nyitott, intelligens, kalandvágyó, lelkes, rugalmas emberek. Ha valami miatt úgy érzed, nem tudsz teljes értékűen részt venni a programjainkon, hívj fel bátran! Biztosan találunk megoldást speciális igényeidre. Köszönjük, ha előre jelzed, mivel így mi is felkészültebbek lehetünk!

Könnyű, bárki számára könnyedén teljesíthető vizes kaland, egy életre szóló élmény kicsiknek és nagyoknak. Teljesen kezdőként is jelentkezhetsz – evezni tanulni, kipróbálni milyen érzés kenuban ülni, lapátolni.

 • időjárásnak megfelelő  öltözet, egy cipő, amit nem sajnálsz ha vizes lesz.
 • váltóruha, cipő (beborulás esetére, de nem szokott kelleni)
 • elemózsia, innivaló (szendvics, energia szelet, amit a túra alatt elfogyasztasz, tea, víz jól jöhet, de semmi alkohol)
 • napszemüveg, kalap, sapka, fürdőruha
 • telefon, fényképezőgép, távcső
 • vízhatlan tok, zsák a telefonnak, fényképezőgépnek
 • szúnyogriasztó
 • polifoam ülőke
 • extra adag jókedv
 • betegségekből kifolyólag szükséges orvosságok (inzulin, asztma spray, adrenalin injekció, szívproblémák, epilepszia, stb.). Bármilyen betegség esetén kérjük, az érintett személyt, hogy súgja meg nekünk hol rejtegeti ezen szereit, miből, mikor, mennyit, hogyan kell beadni, így baj esetén érdemi segítséget tudjunk nyújtani míg megérkeznek a mentők. Természetesen ezen információkat, maximális diszkrécióval kezeljük és a túra után el is felejtjük

A túrázóink biztonsága kiemelten fontos számunka, ezért hirtelen időjárás romlás esetén a túra útvonalának, hosszának megváltoztatása a túravezető kötelessége és felelőssége, mely minden túrázóra kötelezően kiterjed. Továbbá a túravezető a csoport biztonságára veszélyt jelentő személy(eke)t kizárhatja a túráról.

 • Ha beteg vagy, rosszul érzed magad, kérlek, maradj otthon! Értesíts minket, és megbeszéljük a további részleteket!
 • A szabadtéri túráinkon a 1,5 méteres távolság betartása könnyen teljesíthető.
 • Tüsszentés és köhögés esetén használj zsebkendőt.
 • A kézfogást, mint üdvözlési formát kerüljük.
 • Amennyiben kijárási korlátozás, karantén vagy egyéb hatósági tiltás,miatt nem tudjuk megtartani a túrát, akkor sem kell aggódnod, mert a teljes befizetett részvételi díjadat felhasználhatod másik túránkon vagy visszautaljuk neked.

Egyéb, a fentiekben nem részletezett dolgokat, különleges igényeket, kéréseket egyeztessük, igyekszünk mindent megoldani.

Amennyiben megválaszolatlan kérdés, kérés maradt, a +36-30-930-6458-as telefonszámon vagy az info@hellowild.hu email címen állunk a rendelkezésedre, fordulj hozzánk bizalommal!

PROGRAMJAink BÁRMELYIKÉVEL FELEJTHETETLEN PERCEKET, ÉLETRE SZÓLÓ EMLÉKEKET SZEREZHETSZ KEDVESEDNEK, SZERETTEIDNEK, CSALÁDODNAK.

ÉLMÉNYKÁRTYA

Végtelen ötlet

minden alkalomra.

Kérdésed van?

Ne várj vele, tedd fel nekünk most!

TOVÁBBI kalandjaink