Lássunk a sötétben

Éjszakai bátorságtúra a Rám-szakadékban

Még nincs programod péntek estére?
Most itt a lehetőség, hogy benevezz egy izgalmas kalandra.
Hogy miért megyünk naplemente után az erdőbe? Mert ilyenkor megelevenedik az erdő, minden sejtelmessé és romantikussá válik!
Páratlan élmény lesz, annak, aki szeretné felfedezni a sötét erdő világát. Egy életre szóló élmény a gyerekeknek is.
Vezetett túránkon megtapasztalhatjuk az éjszakai erdő rejtelmeit, kémlelhetjük az égbolt csodáit. Ugyanakkor egy kis bátorságpróba is, hiszen az erdő neszei éjszaka mindig különlegesek.

ÉJSZAKAI BÁTORSÁGTÚRA

Gyönyörködjünk az éjszakai Pilis rejtelmeiben

Időtartam: 3 óra

4500Ft / fő

Nézd meg képeinket nagyobb méretben is

Kaland

Péntek este, Dömösön találkozunk (a pontos helyszínt a befizetés után küldjük el neked). Kicsit ismerkedünk a túratársainkkal és még világosban elindulunk a Dunakanyar vadregényes, sziklás, szűk szurdokvölgyébe. A hétvégékkel ellentétben, most aztán nem lesz nagy tömeg. A műúton elindulunk a Rám szakadék felé. Itt még erőt gyűjthetünk az élménydús mászás előtt. A vízeséssel tarkított, szurdokvölgyben a biztonságos mozgást több helyen létrák és korlátok segítik. Nem teljesítménytúra, normál tempóban haladunk .A túra  kb. 7 km és 3 órát vesz igénybe, hagyunk időt bőven fényképezni, és megismerni az éjszakai erdő rejtelmeit.

Ide egyszer mindenkinek érdemes ellátogatni, igazán pazar látványban lesz részed!

 Itt megnézheted, hogy milyen érzés az éjszakai erdőben kalandozni.

Hasznos infók

A túra napján, 19:00-kor Dömösön találkozunk (a pontos helyszínt a befizetés után küldjük el neked). Az autókat a találkozási pontnál hagyjuk, mert egy körtúrát téve, ide érkezünk vissza. A program várhatóan 21 -22 óra között ér véget.

Az utazás alapvetően egyénileg történik. Számunkra  fontos a környezetvédelem, így az utazás megszervezésében is szívesen segítünk, hogy csökkenthessük a CO2 kibocsátásból fakadó környezetterhelést.   Ha nincs kivel, mivel utaznod vagy szívesen viszel magaddal egy utast, akkor jelezd és segítünk a sofőrök és utasok egymásra találásában.

 • túraszervezést
 • szakképzett és tapasztalt túravezetést
 • vidám kalandozás
 • a túrán fotó és videó felvételeket készítünk (természetesen, ha nem járulsz hozzá, akkor rólad nem készül semmilyen felvétel)
 • Utazás: egyénileg, de jelezd, és szívesen segítünk a helyszínre jutásban.
 • Étkezések: A túra önellátó – A napközbeni étkezés esetében mindenki egyénileg készíti  el az ételét. Érdemes néhány szendvicset és megfelelő mennyiségű folyadékot hozni, csak úgy, mint egy hagyományos kiránduláshoz, mert a túránk során nincs vásárlás lehetőség.

A túrára jelentkezni a webshopunkon keresztül tudsz, a túra kosárba tételével,  megvásárlásával.

Telefonon és e-mailben NEM fogadjuk el túrákra a jelentkezést, itt csak kizárólag információkat tudunk adni!

A vásárlást követően a véglegesítésről egy visszaigazoló e-mailt küldünk Neked. Felhívjuk a figyelmedet, hogy a foglalásod a fizetéssel válik hivatalossá, és a befizetés sorrendjében töltjük fel a szabad helyeket.

A kiválasztott túrát alábbi módokon fizetheted:

 • online felületen bankkártyás fizetéssel
 • banki előreutalással
 • észpénzes fizetésre előre egyeztetett esetben  kivételes esetben van lehetőség, de ennek is feltétele a regisztráció. Kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@hellowild.huemail címen Illetve kérlek, vedd figyelembe, hogy az előre befizetett foglalások elsőbbséget élveznek a szabad helyek feltöltésekor.

Ha nem szeretnél online bankkártyával fizetni, akkor banki átutalást is indíthatsz.

Befizetés megerősítését követően küldünk egy levelet, amely a túra legfontosabb részleteit és a számlát tartalmazza.

Fiatalok, felnőttek, lélekben fiatalok, akik világra nyitott, intelligens, kalandvágyó, lelkes, rugalmas emberek. Ha valami miatt úgy érzed, nem tudsz teljes értékűen részt venni a programjainkon, hívj fel bátran! Biztosan találunk megoldást speciális igényeidre. Köszönjük, ha előre jelzed, mivel így mi is felkészültebbek lehetünk!

Ha négylábú barátodat szívesen látjuk, kérlek, előtte egyeztess velünk.

Sportos kondícióval, bárki számára könnyedén teljesíthető kalandos túra, egy életre szóló élmény kicsiknek és nagyoknak. Ezt mindenkinek látni kell egyszer. A túracipőt senki se hagyja otthon!

 • A túra hossza: 7 km
 • A túra időtartama:  kb. 3 óra
 • Szintkülönbség: 280 m
 • időjárásnak megfelelő  öltözet
 • hátizsák (15-30 l), kényelmes, vízálló túrabakancs, kamásli (lábszárvédő), esőkabát
 • a túrabotod se hagyd otthon, ha szoktad használni
 • elemózsia, innivaló (szendvics, energia szelet, amit a túra alatt elfogyasztasz, tea, víz jól jöhet, de semmi alkohol)
 • telefon, fényképezőgép, fejlámpa
 • szúnyogriasztó
 • extra adag jókedv
 • betegségekből kifolyólag szükséges orvosságok (inzulin, asztma spray, adrenalin injekció, szívproblémák, epilepszia, stb.). Bármilyen betegség esetén kérjük, az érintett személyt, hogy súgja meg nekünk hol rejtegeti ezen szereit, miből, mikor, mennyit, hogyan kell beadni, így baj esetén érdemi segítséget tudjunk nyújtani míg megérkeznek a mentők. Természetesen ezen információkat, maximális diszkrécióval kezeljük és a túra után el is felejtjük

A túrázóink biztonsága kiemelten fontos számunka, ezért hirtelen időjárás romlás esetén a túra útvonalának, hosszának megváltoztatása a túravezető kötelessége és felelőssége, mely minden túrázóra kötelezően kiterjed. Továbbá a túravezető a csoport biztonságára veszélyt jelentő személy(eke)t kizárhatja a túráról.

 • Ha beteg vagy, rosszul érzed magad, kérlek, maradj otthon! Értesíts minket, és megbeszéljük a további részleteket!
 • A szabadtéri túráinkon a 1,5 méteres távolság betartása könnyen teljesíthető.
 • Tüsszentés és köhögés esetén használj zsebkendőt.
 • A kézfogást, mint üdvözlési formát kerüljük.
 • Amennyiben kijárási korlátozás, karantén vagy egyéb hatósági tiltás, miatt nem tudjuk megtartani a túrát, akkor sem kell aggódnod, mert a teljes befizetett részvételi díjadat felhasználhatod másik túránkon vagy visszautaljuk neked.

Egyéb, a fentiekben nem részletezett dolgokat, különleges igényeket, kéréseket egyeztessük, igyekszünk mindent megoldani.

Amennyiben megválaszolatlan kérdés, kérés maradt, a +36-30-930-6458-as telefonszámon vagy az info@hellowild.hu email címen állunk a rendelkezésedre, fordulj hozzánk bizalommal!

PROGRAMJAink BÁRMELYIKÉVEL FELEJTHETETLEN PERCEKET, ÉLETRE SZÓLÓ EMLÉKEKET SZEREZHETSZ KEDVESEDNEK, SZERETTEIDNEK, CSALÁDODNAK.

ÉLMÉNYKÁRTYA

Végtelen ötlet

minden alkalomra.

Kérdésed van?

Ne várj vele, tedd fel nekünk most!