Csobbanj a nyárba

Lovagoljuk meg együtt a smaragdzöld Salza habzó hullámait!

Lovagoljuk meg együtt a smaragdzöld Salza habzó hullámait! Még a beszállás előtt vess néhány pillantást a folyó menti fenséges hegyekre, mert a sziklák között lavírozva a sebes víz szorításában a benned lüktető adrenalin és a vadvízi evezés katartikus élménye lesz az, ami igazán elsodor! 
Együttműködésben a White Water kft-vel.

Csobbanj a nyárba

Vadvizek meghódítása a kalandvágyóknak

Időtartam: 2 nap

36900 Ft / fő

Nézd meg képeinket nagyobb méretben is

Kaland

Egy életre szóló, izgalmas kaland vár rád a gyönyörű Osztrák Alpokban. Ahol az alpesi levegő, a festői táj, a smaragdzöld Salza folyó és az evezés öröme, úgy elvarázsol majd, hogy haza se akarsz többé menni.  A folyón állandóan váltogatják egymást az izgalmasan habzó és a csendesebb szakaszok, így bőven van idő nézelődni, gyönyörködni a varázslatos táj szépségeiben is. Ha pedig az evezés még nem fárasztott ki, lehetőséget nyújtunk további extrém élményekre. A környéken lehetőség van különböző aktív, de még is pihentető programokra is. Számtalan szebbnél szebb túraútvonalból választhatsz. Ezen programok szervezésében csapatunk készséggel nyújt segítséget az előzetes egyeztetések alapján.

Együttműködve a White Water Kft-vel.

Hasznos infók

A túra napján, Lassingban, a bázisunkon, reggel 09:00-kor gyülekezünk (a pontos helyszínt a befizetés után küldjük el neked). Ekkor kiosztásra kerül a felszerelés, majd tartunk egy balesetvédelmi-, alap evezéstechnikai oktatást. Ezt követően saját autókkal indulunk le a vízhez, az indulási pontra, majd elvisszük a kocsikat az adott napi érkezési pontra (transzfer). A túra indulása előtt az evezési technikák elsajátítása már a vízen történik.

Az utazás alapvetően egyénileg történik. Számunkra  fontos a környezetvédelem, így az utazás megszervezésében is szívesen segítünk, hogy csökkenthessük a CO2 kibocsátásból fakadó környezetterhelést.   Ha nincs kivel, mivel utaznod vagy szívesen viszel magaddal egy utast, akkor jelezd és segítünk a sofőrök és utasok egymásra találásában. Az út kényelmes tempóban 4-5 óra autóval, mivel a bázis Budapesttől mindössze 430 km-re található (ebből 360 km autópálya).

 • túraszervezést
 • a hajók és a felszerelés szállítását
 • teljes felszerelést (neoprén: alsó, felső, cipő, mellény, sisak, evező)
 • szakképzett IRF vizsgával rendelkező és tapasztalt túravezetést
 • a túra alatt fogyasztható csokit, üdítőt
 • balesetvédelmi-, evezéstechnikai oktatást
 • folyóhasználati belépő díját
 • egy bográcsos vacsorát
 • a túrán fotó és videó felvételeket készítünk (természetesen, ha nem járulsz hozzá, akkor rólad nem készül semmilyen felvétel)
 • utazás: egyénileg, de jelezd, és szívesen segítünk a helyszínre jutásban.
 • szállás: egyénileg, de jelezd, és szívesen segítünk a szállás foglalásában. Bázisunkat az osztrák Alpokban alakítottuk ki egy vadregényes, erdőszéli domb tetején, ahonnan a lélegzetelállító kilátás mellett, egy hamisítatlan osztrák majorság várja az ide látogatókat. Lassingban további számos panzióval és vendégházzal állunk kapcsolatban, ahol 2-3 ágyas, fürdőszobával, mellékhelyiséggel rendelkező szobákban, reggelivel várják vendégeinket.
 • étkezések: A szálláson félpanziós ellátást kérhettek.
 • extrém sportbiztosítás- kötelező
 • a nemzetiparki paskolás díját
 • extrém sportbiztosítás
 • úszástudás
 • 18 év alatti résztvevő esetén szülői felelősségvállalási nyilatkozat

 

Extrém sportbiztosítás kötése kötelező. Erre lehetőség van cégünkön keresztül, vagy egyénileg. A nálunk kötött biztosítás ára: 880 Ft/fő/nap

A túrára jelentkezni a webshopunkon keresztül tudsz, a túra megvásárlásával, a túra kosárba tételével.

Telefonon és e-mailben NEM fogadjuk el túrákra a jelentkezést, itt csak kizárólag információkat tudunk adni!

A vásárlást követően a véglegesítésről egy visszaigazoló e-mailt küldünk Neked. Felhívjuk a figyelmedet, hogy a foglalásod a fizetéssel válik hivatalossá, és a befizetés sorrendjében töltjük fel a szabad helyeket.

A kiválasztott túrát alábbi módokon fizetheted:

 • online felületen bankkártyás fizetéssel
 • banki előreutalással
 • Készpénzes fizetésre előre egyeztetett, kivételes esetben van lehetőség, de ennek is feltétele a regisztráció. Kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@hellowild.hu email címen Illetve kérlek, vedd figyelembe, hogy az előre befizetett foglalások elsőbbséget élveznek a szabad helyek feltöltésekor.

Befizetést követően küldünk egy levelet, amely a túra legfontosabb részleteit és a számlát tartalmazza.

Fiatalok, felnőttek, lélekben fiatalok, akik világra nyitott, intelligens, kalandvágyó, lelkes, rugalmas emberek. A rafting túrán való részvétel 12-14 éves kortól ajánlott, és 18 éves korig gondviselői beleegyezés szükséges

 

Némi bátorságot, és erőnlétet igénylő, de könnyedén teljesíthető vizes kaland, egy életre szóló élmény kicsiknek és nagyoknak.

A túra hossza, időtartama:  Az evezés kb. 2-4 órát vesz igénybe, melyet a részvevők felkészültsége a folyó vízhozama nagyban befolyásolhatja. A túrán kb. 12-15 km-t teszünk meg.

Kizáró ok: a fokozott eszméletvesztéssel járó betegségek, illetve bizonyos mozgást, kommunikációt nehezítő állapot. Ha valami miatt úgy érzed, nem tudsz teljes értékűen részt venni a programjainkon, hívj fel bátran! Biztosan találunk megoldást speciális igényeidre. Köszönjük, ha előre jelzed, mivel így mi is felkészültebbek lehetünk!

 • váltóruha, cipő (evezés utánra)
 • fürdőruha
 • telefon, vízhatlan tok, zsák a telefonnak, fényképezőgépnek
 • extra adag jókedv
 • betegségekből kifolyólag szükséges orvosságok (inzulin, asztma spray, adrenalin injekció, szívproblémák, epilepszia, stb.). Bármilyen betegség esetén kérjük, az érintett személyt, hogy súgja meg nekünk hol rejtegeti ezen szereit, miből, mikor, mennyit, hogyan kell beadni, így baj esetén érdemi segítséget tudjunk nyújtani míg megérkeznek a mentők. Természetesen ezen információkat, maximális diszkrécióval kezeljük és a túra után el is felejtjük

 

A túrázóink biztonsága kiemelten fontos számunka, ezért hirtelen időjárás romlás esetén a túra útvonalának, hosszának megváltoztatása a túravezető kötelessége és felelőssége, mely minden túrázóra kötelezően kiterjed. Továbbá a túravezető a csoport biztonságára veszélyt jelentő személy(eke)t kizárhatja a túráról.

 • Ausztriába a megfelelő igazolás birtokában szabadon utazhatunk. Részletekről itt olvashatsz: https://www.bmeia.gv.at/hu/osztrak-nagykoevetseg-budapest/
 • Amennyiben kijárási korlátozás, karantén vagy egyéb hatósági tiltás, miatt nem tudjuk megtartani a túrát, akkor sem kell aggódnod, mert a teljes befizetett részvételi díjadat felhasználhatod másik túránkon vagy azt visszautaljuk neked.

Egyéb, a fentiekben nem részletezett dolgokat, különleges igényeket, kéréseket egyeztessük, igyekszünk mindent megoldani.

Amennyiben megválaszolatlan kérdés, kérés maradt, a +36-30-930-6458-as telefonszámon vagy az info@hellowild.hu email címen állunk a rendelkezésedre, fordulj hozzánk bizalommal!

PROGRAMJAink BÁRMELYIKÉVEL FELEJTHETETLEN PERCEKET, ÉLETRE SZÓLÓ EMLÉKEKET SZEREZHETSZ KEDVESEDNEK, SZERETTEIDNEK, CSALÁDODNAK.

ÉLMÉNYKÁRTYA

Végtelen ötlet

minden alkalomra.

Kérdésed van?

Ne várj vele, tedd fel nekünk most!

TOVÁBBI kalandjaink